Kurs Instagram & Facebook reklamiranje

kurs-radionica-instagram-facebook-reklamiranje-1110x550-popust

Online kurs Instagram & Facebook reklamiranje – Šta očekivati?

Ovaj online kurs je kreiran na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa velikim kompanijama, preduzećima i malim biznisima kada je u pitanju Instagram & Facebook reklamiranje, digitalni marketing i razvoj poslovanja putem društvenih mreža generalno. Kurs je osmišljen tako da vam pruži konkretna znanja i veštine iz oblasti nastupa i reklamiranja na Facebook ads paltformi koja se koristi i za Instagram i za Facebook.  Kako ne bi trošili vreme i novac na aktivnosti koje ne donose rezultate, saznaćete kako se pravilno postavlja reklamna kampanja i to sve konkretno kroz rad na realnim primerima što se za veliku većinu pokazalo kao najbolja praksa, ali takođe imate i mogućnost da vraćate video materijal i prođete kroz proces kreiranja kampanje neograničen broj puta. Naučićemo vas da analizirate i pratite digitalne metrike koje se ostvaruju putem društvenih mreža i još dosta toga.

Šta ćete sve naučiti na kursu?

Objasniću razumljivim jezikom šta su IG & FB reklame, kako funkcionišu, određena pravila vezana za samo kreiranje ad naloga i klijentova prava i vlasništvo nad ad nalogom. Kako otvoriti nalog na Facebook ads manager-u, platformi za reklamiranje i kako ga pravilno podesiti.

Pričamo o vrstama reklamnih kampanja koje možete praviti na Facebook ads manageru, govorimo o ciljevima koje je potrebno da ispunite jer ciljevi diktiraju koju ćete vrstu kampanje koristiti.

Saznajte koja podešavanja i tool-ove koristiti na Facebook Ads Manager-u platformi, kretanje kroz samu platformu, najbolje prakse i prečice.

Govorimo o tome kako je pre samog reklamiranja potrebno dobro istražiti ciljnu grupu i kreirati ličnosti targetiranih kupaca kako bi vaša kampanja bila efikasnija.

Korak po korak kreiramo Brand awareness i Reach kampanju.

Korak po korak kreiramo “engagement” kampanju, govorimo o razlici između “traffic” i drugih kampanja koje za cilj imaju da angažuju kupce.

Korak po korak kreiramo “traffic” kampanju, govorimo o razlici između “traffic” i drugih kampanja koje za cilj imaju da angažuju kupce.

Alat pomoću kog možete napraviti reklamu koja se brzo učitava i daje niz slika i informacija klijentu pre nego ode na websajt.

Alat pomoću kog možete napraviti animiranu video reklamu od slike ili vizuala koji imate.

Govorimo o ključnim metrikama koje su važne za vaš biznis.

Kako možete kreirati FB pixel kod i iskoristiti ga za svoj biznis.

Kako da kreirate publiku koja je posetika vaš vebsajt kao i publiku “sličnu” publici koja je posetika websajt.

Na kraju predavanja vežbaćemo na različitim primerima različitih branši i kreiranje kampanja.

Po završetku vežbi, možete pristupiti kvizu (provera znanja). Pitanja su teorijska ali za zadatak imate da napravite određene kampanje koje će vam pregledati predavač i na taj način ćete dobiti dodatne smernice.

Kome je namenjen Instagram & Facebook kurs / radionica?

– pojedincima koji žele da savladaju veštine i shvate principe i potencijale društvenih mreža
– pojedincima koji žele da usavrše i dopune svoje znanje o društvenim mrežama
– preduzetnicima koji žele da saznaju potpun potencijal društvenih mreža kao i kako da ga primene na svoj biznis model
– menadžerima / direktorima marketinga, prodaje i drugih sličnih pozicija koji shvataju važnost društvenih mreža
– firmama i kompanijama koje žele da unaprede veštine svojih zaposlenih i kreiraju in house timove
– studentima i nezaposlenima koji žele da steknu nove veštine i znanja

Bilo da imate određena znanja ili ste potpuni početnik kada je u pitanju reklamiranje na Instagramu & Facebook-u, vlasnik ste privatnog biznisa, ili direktor / menadžer u kompaniji, ili jednostavno želite dodatno da unapredite svoja znanja i tako lakše dođete do posla ili klijenta, ovaj online kurs je idealan za vas jer obuhvata sve one aktivnosti i najbolje prakse koje su važne prilikom pravilnog postavljanja reklamne kampanje. Pomoćićemo vam da na taj način uštedite budžet i preciznije naciljate potencijalne klijente.

Neophodno predznanje:

  • Osnovno korišćenje računara (internet-a)

Svi moduli su na početnom nivou tako da mogu i potpuni početnici da ih razumeju i nauče kako sve funkcioniše, kao i da sami sve sprovedu u delo.
Sa ovim kursom / radionicom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing.

Kako izgleda kurs / radionica?

Tokom ovog online kursa slušate predavača putem video sadržaja i vežbi na konkretnim primerima, dobićete konkretna znanja da samostalno možete da uradite željene aktivnosti. Predaje se jedna po jedna lekcija u okviru modula, korak po korak, i na kraju predavanja postoje vežbe na konkretnim primerima iz različitih branši, a zatim test znanja putem kviza (teorija i zadaci). Na taj način će vam biti lakše da upamtite određene procese i steknete rutinu. Video sadržaj možete da pauzirate, gledate i pristupate neograničano. Takođe, obezbedili smo vam i ček liste, skripte, banere za Instagram i Facebook feed i story i još dosta toga što će vam olakšati ceo proces.

  • Predavanje se održava putem pouzdane On-line platforme
  • Neograničen pristup platformi u trajanju od 12 meseci
  • Pristup svim dopunama i novim vežbama u toku 12 meseci
  • Podrška zajednice preko Facebook grupe
  • Predavač pregledava zadatke sa vežbi i daje smernice
  • Pokazna predavanja i rad na konkretnim primerima

Zašto baš kod nas? Šta nas to izdvaja od drugih?

– Od 2003. godine pa sve do danas se aktivno bavimo i razvijamo veštine koje želimo i vas da naučimo.
– Izvukli smo i saželi najbitnije digitalne veštine i aktivnosti koje su bitne i koje se koriste.
– Pomogli smo preko 100 različitih biznisa da razviju svoje poslovanje i prisutnost na internetu.
– Mi smo fokusirani na vaš uspeh u radu i rezultate koje ćete generisati posle kursa tako da ćete imati realne veštine.
– Koristimo termine i predajemo na način koji je razumljiv i totalnim početnicima.
– Obezbeđen neograničen pristup platformi i polaganje završnog kviza, kao i sve dopune kursa nove vežbe i sl. (za 12 meseci)
– Obezbeđena podrška naše male zajednice preko FB grupe

Pomogli smo mnogim biznisima i pojedincima:

Ko je predavač?

Predavač je M.Sc. Saša Novarlić, sa preko 15 godina iskustva u digitalnom marketingu i 10 godina korporativnog iskustva radeći u banci na prodajnim pozicijama i sa malim i srednjim preduzećima.  5 godina uspešno vodi agenciju za digitalni marketing iMarketing.rs koja okuplja mlade ljude koji žele da rade i uče nove veštine.

Više o predavaču možete saznati na sledećem linku Saša Novarlić biografija a možete ga zapratiti i na društvenim mrežama:

Izvukao sam za vas najvažnije veštine i digitalne aktivnosti koje se zaista koriste i razradio koncept tako da možete lako da razumete, naučite i primenite odmah nakon kursa. Predviđene vežbe su dovoljne da prođete kroz važne aktivnosti detaljno, ali i da samostalno uradite zadatke na kraju u online kvizu koje ću vam lično pregledati i dati smernice da li je dobro ili nije, i kako to unaprediti. Ovaj način se pokazao najefikasnijim. Pripremili smo i materijale za vas kako bi mogli da se podsetite ukoliko negde zapnete. Takođe, imaćete pristup i podršku naše male zajednice preko Facebook grupe. Ukoliko želite da učite na konkretnim primerima i mojim iskustvima iz digitalne branše, prijavite se, ovaj kurs / radionica je za vas.

Saša Novarlić
predavač / vlasnik imarketing.rs agencije.

Sve važne informacije:

Vrsta kursa: Online – preko platforme za učenje
Vreme pohađanja kursa: prijave su stalno otvorene
Trajanje kursa: 14 lekcija u 6 modula – 173 minuta (video materijala)
Pristup: neograničan broj puta u toku 12 meseci može se stalno i iznova gledati
Dodatne vežbe, lekcije i materijali: u toku 12 meseci obezbeđen vam je pristup i novim sadržajima kojim se bude kurs dopunjavao
Obezbeđeni dodatni materijali i u vidu skripti, check lista, banera za potrebe vežbanja i drugi materijali.

Predavač: Saša Novarlić 

Zbog velikog interesovanja promo period do 30.11.2020

Cena kursa tokom PROMO perioda:
5.850 din (ili 50 eur za polaznike iz inostranstva)

Puna cena kursa (stara cena): 11.700 din (ili 100 eur za polaznike iz inostranstva)

Nakon prijave stićiće vam email sa instrukcija za uplatu, a nakon uplate, stićiće vam na email podaci za logovanje na platformu za učenje.
Ukoliko vas zanimaju dodatne informacije slobodno pišite na kursevi@imarketing.rs ili pozovite na +381641774725

Ukoliko želite da se prijavite, molimo Vas prijavite se putem forme dole ispod u nastavku.
Nakon prijave stićiće vam email sa daljim instrukcijama.

Dobrodošli u svet digitalnog marketinga. 

Prijavite se putem forme:Znanje nema nikakvu vrednost ukoliko ga ne upotrebiš u praksi.

Kako nisam mogla da pronađem iole pristojan posao obzirom da sam fakultetski obrazovana, odlučila sam se za ovaj kurs i nisam se pokajala jer sam pomoću naučenih veština uspela samostalno da pronađem svog prvog instagram klijenta.

Ivana Tošić
Nezaposlena, Freelance

Naučili smo glavne metrike i aktivnosti koje nam donose konkretne konverzije i na taj način smanjili smo bespotrebne troškove i aktivnosti koje nam ne donose rezultate. U našem slučaju konkretno Google je doneo najviše konverzija.

Jovan Kalinić
Sales Manager, Sejari

Kako se brzo unapređuju informacione tehnologije i marketing na internetu, imperativ je svake godine biti u toku sa trendovima kao i biti informisan koje su digitalne metrike važne, kako meriti i analizirati digitalne rezultate.

Ivan Rakić
Country Manager, Chio - Intersnack

Pogledajte sve kurseve koje smo spremili za vas.