AleksandraWebsite Developer

saska
Oblast stručnosti:
 • Front-end web development
 • HTML, CSS
 • WordPress, Joomla, PrestaShop
 • Grafički dizajn
Obrazovanje:
 • Faculty of Organizational Sciences University of Belgrade
  Bachelor’s degree, information systems and technologies
  2007 – 2012

Aleksandra je u timu iMarketing.rs

Pozitivno mišljenje generiše pozitivan produkt, odnosno pozitivan output.

vesti

 • Optimizacija sajta za brže učitavanje web stranica

  Optimizacija sajta za brže učitavanje stranica na vašem Wortdpress-u može imati veliki impakt na vaše digitalne rezultate. Brže učitavanje stranica čini da manji broj posetioca odustaje od pregleda.

  April 18, 2019
 • 9 najčešćih grešaka koje se prave na Instagramu

  Sa preko 700 miliona korisnika, nije ni čudo što je Instagram ključni deo većine strategija na društvenim mrežama. Zato je za brendove važno najpre da budu sigurni kako neće uništiti sve pravljenjem grešaka iz neopreznosti ili propuštanjem onog što je trenutno bitno u marketingu.

  January 8, 2019
 • Digitalni marketing: Kako da merite rezultate svojih aktivnosti?

  Ukoliko znate za digitalni marketing i aktivno se bavite njime, sigurno se pitate na koji način je moguće meriti rezultate ovih aktivnosti. Evo nekoliko najvažnijih metrika koje su provereno dobre!

  December 16, 2018
 • 10 dodataka za Google Chrome koji će vam sigurno koristiti

  Pretpostavljamo da je vaš glavni pretraživač Google Chrome, a ako smo u pravu, onda evo nekoliko dodataka koji će vam sigurno koristiti jer olakšavaju vaš rad na internetu!

  October 7, 2018
 • SEO tehnike koje zaista donose dobre rezultate

  Ovo nisu bilo kakve SEO tehnike – ovo su SEO tehnike koje će vam zaista pomoći da ostvarite dobre rezultate, oblikujete svoj sadržaj na pravi način i bolje se rangirate u Google pretrazi.

  July 2, 2018
 • Sva ograničenja koja nam je Instagram postavio

  Da li ste primetili nešto čudno kada posetite Instagram? Na primer, koliko profila možete da pratite, koliko haštagova da stavite i ostalo? Vreme je da se upoznate sa svim ograničenjima koje nam je naš voljeni Instagram postavio!

  June 18, 2018
 • Kako da optimizujete Facebook Page Preview na News Feed-u?

  Facebook Page Preview je jako važan ukoliko želite da povećate broj fanova (ali i lajkova!) na svojoj stranici, zato se potrudite da ovaj prvi utisak bude najbolji mogući. Ukoliko niste sigurni kako da to uradite, ovaj tekst će vam pomoći!

  June 4, 2018
 • 6 trikova za bolje Instagram Stories objave

  Instagram Stories je sve popularniji i sve efikasniji način da svojim pratiocima predstavite svoje ideje, novitete ili da jednostavno komunicirate sa njima kroz razne opcije, poput ankete, recimo. Onda, evo nekoliko trikova da svoje Instagram Stories objave učinite još zanimljivijim i atraktivnijim!

  May 28, 2018
 • Kako da uklonite Google Blacklist upozorenje?

  Ako se na vašem sajtu pojavi Google Blacklist upozorenje – znajte da niste jedini! Google blacklist-uje preko 10.000 sajtova dnevno, a mi vam otkrivamo kako da se ratosiljate ovog zastrašujućeg obaveštenja.

  May 21, 2018
 • Najefikasniji alati za vođenje profila na društvenim mrežama

  Kada je u pitanju vođenje profila na društvenim mrežama, jako je važno biti ažuran, brz i efikasan. Upravo zato vam predstavljamo nekoliko sjajnih alata koji će vam definitivno olakšati bavljanje social media marketingom! Koji je vaš favorit?

  May 14, 2018
 • Šta je A/B test i kako da mudro iskoristite dobijene rezultate?

  Bez obzira na to da li je vaša biznis priča nova ili jednostavno želite da u svoje poslovanje i promociju unesete neke novine, dvoumljenje koji pristup bi bio bolji je obavezno. U slučaju ovakvih biznis-dilema moguće je isprobati obe opcije i odabrati isključivo onu koja vam donosi najbolje rezultate. Zato, vreme je da upoznate A/B test!

  May 7, 2018
 • Kako da koristite Facebook Messenger Ads?

  Facebook Messenger Ads imaju ozbiljan potencijal kada je oglašavanje na društvenim mrežama u pitanju. Evo kako treba da koristite ovu opciju sa ciljem unapređenja svog biznisa.

  April 30, 2018
Potrebna vam je pomoć? Pošaljite nam upit i brzo će vas neko kontaktirati.

Kako nisam mogla da pronađem iole pristojan posao obzirom da sam fakultetski obrazovana, odlučila sam se za ovaj kurs i nisam se pokajala jer sam pomoću naučenih veština uspela samostalno da pronađem svog prvog instagram klijenta.

Ivana Tošić
Nezaposlena, Freelance

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?