"> Posao - Internet Marketing

Posao

Zaposlenje u iMarketing timu

Mi smo agencija sa više od decenije iskustva koja konstantno unapređuje svoje poslovanje. Uvek su nam potrebni posvećeni, mladi, kreativni profesionalci, ljudi koji hoće vredno da rade, aktivno sarađuju sa klijentima i ostatkom tima, uče i razvijaju svoje veštine, kako bismo zajedno pružili vrhunsku uslugu i opravdali poverenje naših klijenata.

Zbog našeg pristupa radu, odnosa prema klijentu i naše vizije.

Mi uvek težimo da naš rad podignemo na novi, viši nivo. To znači da ako želiš da radiš u profesionalnoj, ali savremenoj i prijateljskoj organizacionoj kulturi, gde je svaki izazov dobrodošao, a novine se pozdravljaju, u kojoj svaki član pred sebe i celi tim svakodnevno postavlja više standarde, iMarketing je pravo mesto za tebe.

Radno vreme je od 9h do 17h časova radnim danima, ali, postoji i mogućnost kliznog radnog vremena u zavisnosti od same pozicije. Radi se u Beogradu iz zajedničke kancelarije, ali, takođe, za pojedince, postoji mogućnost rada sa udaljenog mesta.

Zavisno od pozicije, radno iskustvo može biti osnovni preduslov, a može da bude i samo poželjno. Ukoliko imaš određene veštine koje možeš uspešno da primeniš i bez formalnog iskustva (PhotoShop, WordPress, Copywriting, kreiranje sadržaja, prevođenje, neki strani jezik…) možeš konkurisati na neke pozicije.

Ukoliko nemaš nikakvo iskustvo, a želiš da ga stekneš sa našim timom, uvek imamo otvoren konkurs za praksu, odnosno volontiranje, na koji te pozivamo da se prijaviš.

Kako mi to gledamo

Mi brinemo o biznisu našeg klijenta kao o sopstvenom biznisu. Razmišljamo i delujemo kao da smo partneri a ne Agencija koja je dobila posao. Delimo težnje i razmišljanja naših klijenata, pokušavamo da razumemo njihovu realnost i usklađujemo naše podsticaje sa njihovim ciljevima – kako bi znali da smo u ovome zajedno.

Isto se odnosimo i prema kolegama. Mi treba da postanemo zajednica, kao neko pleme. Da se poštujemo međusobno i da se razvijamo zajedno. Rad i razvoj kroz opuštenu atmosferu, bez pritiska i tenzije.

Lični uticaj, mentorstvo i timski rad su samo neke od prednosti razvoja karijere u iMarketing-u.

otvorene pozicije

Job Posting Title Location Department Date
Grafički dizajner Beograd Beograd Internet Marketing September 17, 2019
Website WordPress Developer Beograd Internet Marketing September 17, 2019
Community Manager Beograd Beograd Internet Marketing September 17, 2019
SEO / AdWords Specialist Beograd Beograd Internet Marketing September 17, 2019
Social Media Manager Beograd Beograd Internet Marketing September 17, 2019
Potrebna vam je pomoć? Pošaljite nam upit i brzo će vas neko kontaktirati.

Kako nisam mogla da pronađem iole pristojan posao obzirom da sam fakultetski obrazovana, odlučila sam se za ovaj kurs i nisam se pokajala jer sam pomoću naučenih veština uspela samostalno da pronađem svog prvog instagram klijenta.

Ivana Tošić
Nezaposlena, Freelance

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?