Izrada Web Sajta

Web sajtovi danas postoje i razvijaju se u svim pravcima i prilagođavaju se novim tehnologijama. Izrada sajta je u početku predstavljalo ličnu kartu preduzeća ili firme, dok danas jedno integrisano web rešenje može da prihoduje za firmu samo preko sajta kao što postoje razne kompanije širom sveta pa i u Srbiji.
Ono što je svakom preduzetniku i biznismenu važno jeste odgovor na pitanje "Šta ja dobijam sa web sajtom?" Odgovor je beskonačan isto kao i on-line tržište koje je sve veće i u Srbiji.

 Zašto je izrada web sajta značajna za Vaš biznis?

Izrada web sajta za vaše preduzeće ili porodičan biznis je važno prvenstveno kako bi privukli nove potrošače, ali i da bi ste zadržali postojeće. Mišljenja smo da svaki biznis treba da ima svoju internet prezentaciju zato što je investicija za izradu sajta mala a opet tako dobra i efikasna investicija.

1. 91% poslovnih odluka ili odluke o kupovini počinje sa pretragom na Google-u

Većina potrošača vas već traži na internetu, da vidi čime se sve bavite, od kada postojite ili da pronađe vaš broj telefona. I to su samo oni potrošači koji znaju za vaše poslovno ime. Pored njih, postoji ogroman broj onih koji pretražuju na Google-u proizvode koje žele da kupe. Žele da se informišu, pogledaju specifikacije proizvoda, vrste i još mnogo toga. Proizvode koje vi imate u ponudi.

Stoga 91% poslovnih odluka i odluka o kupovini počinju sa pretraživanjem na internetu. Kod nas je Google najzastupljeniji pretraživač. Pa čak i kada potrošač pogleda reklamu na TV-u, na internetu će da pogleda više informacija vezanih za taj proizvod ili uslugu. Što znači ukoliko nemate dobro optimizovanu internet prezentaciju gubite potencijalnih 91% tržišta.

2. Profesionalizam

U današnje vreme potrošači su sve više informisaniji i žele da saznaju razne informacije pre nego donesu konačnu odluku o kupovini. Većina tih potrošača ukoliko nemate web sajt neće vas ni uzimati u obzir kao opciju. Oni žele da saznaju informacije o vašoj kompaniji, da saznaju više informacija o određenim proizvodima i uslugama, da im se ulije neka sigurnost pri donošenju odluke. Statistika kaže da preko 80% ljudi ima loše mišljenje o nekoj firmi ukoliko ta firma nema svoj web sajt.

3. Dostupnost informacija, proizvoda ili usluga i događaja u kompaniji

Izradom web sajta obezbeđujete da vas potencijalni klijenti ili potrošači veoma lako pronađu na internetu, da se više informišu o vašim proizvodima ili uslugama, da se više informišu o nekim drugim pitanjima itd. Potrebno im je pružiti što više informacija, tekstova, slika i/ili videa koji bi pomogli da donesu konačnu odluku i započnu saradnju sa vama ili kupe vaš proizvod.

4. Pozitivan ROI (Return On Investment)

Svaki uloženi dinar u internet prezentaciju se vraća od nekoliko puta do nekoliko hiljada puta u zavisnosti od same investicije, vaše delatnosti kao i drugih faktora.

5. Prilika za saradnju sa inostranstvom

Ukoliko izradite web sajt postoji mogućnost da vas pronađe bilo ko iz bilo koje zemlje na svetu. Ukoliko imate proizvode koji se mogu prodavati OnLine vaše tržite može da postane ceo svet i na taj način da višestruku uvećate vašu bazu kupaca.

6. Trajna vrednost

Dobra stvar kod web sajtova jeste što kada investirate u izradu web sajta, imate ga zauvek. Web sajt će stalno raditi za vas.

Šta sve dobijate izradom web sajta u iMarketing.rs:

Pojavljivanje u rezultatima pretrage na Google pretraživaču – Besplatna (organska) pretraga

Najbitnija stavka kod web sajta jeste da bude posećen. Radimo takozvanu SEO optimizaciju pa se tako za određene ključne reči možete naći kao opcija na Google pretrazi za potencijalneklijente.

Responzivni (prilagodljiv) sajt

Danas postoje razni uređaji poput desktop računara, laptop, tableta, pametnih telefona itd. Svaki uređaj ima drugačiju rezoluciji odnosno veličinu ekrana.
Mi pravimo web sajtove koji su responzivni, odnosno prilagodljivi svakom uređaju.

Servisi na web sajtu

Servisi na web sajtu bi trebalo da budu interaktivni, odnosno da se ostvaruje dvosmerna komunikacija putem npr. Newsletter-a gde možete postojećim i novim klijentima na samo jedan klik poslati promotivni personalizovani e-mail, kao što su važne vesti ili neke akcije.

Interaktivni sadržaji

Interaktivni sadržaji na sajtu kao što su rotirajući baneri ili galerija slika i druge zanimljivosti.

Blog tekstovi

Novim tekstovima na web sajtu ćete se bolje rangirati na Google pretraživaču i tako prestići konkurenciju i biti više posećeni.

Upravljanje sadržajem na web sajtu - Content Management System

Naši web sajtovi su tako koncipirani da možete sami (ili neko od zaposlenih) menjati sadržaj na web sajtu ukoliko za to ima potrebe. Ko god zna da radi u Word-u ili ima Facebook nalog će se snaći za 5 minuta na našem sistemu za Upravljanje sadržaja. Takođe u celu ponudu je uračunata i obuka i uputstvo za nekog ko bi to radio ukoliko budete imali potrebu za tim. Na ovaj način ćete smanjiti troškove održavanja web sajta i nećete zavisiti od programera i web dizajnera, a promene ćete moći da izvršavate odmah.

Izveštaji o posetama

Jednom nedeljno će Vam stizati izveštaj i statistika o posetama na sajtu i to broj poseta, demografski podaci, ključne reči, najposećenije stranice itd. Mnogo važna alatka za dugoročno razvijanje websajta.

Paketi Izrada Web Sajta

Starter

330€

Izrada do 10 stranica

Optimizovanje do 5 ključnih reči

Obrada do 10 slika

Integracija sa Društvenim Mrežama

Galerija slika Portfolio

Mesečni izveštaji Posete na sajtu

   Kontakt

Standard

470€

Starter paket +

Izrada do 30 stranica

Optimizovanje do 10 ključnih reči

Obrada do 30 slika

Kreiranje naloga Društvene Mreže

Uputstvo samostalno ažuriranje

Poklon 40eur Domen i Hosting

Poklon 50eur Google reklame

Besplatno održavanje 30 dana

Besplatni saveti Društvene Mreže

   Kontakt

Progressive

670€

Standard paket +

Izrada do 60 stranica

Optimizovanje do 30 ključnih reči

Obrada do 60 slika

Obuka samostalno ažuriranje

Garancija pozitivan ROI

   Kontakt

Professional eShop

870€

Advanced paket +

eShop do 100 artikla

Automatizovan sistem plaćanja

Integracija PayPal

   Kontakt

Pošaljite Upit

Kontakt

 Beograd, Srbija

 Veljka Dugoševića 54

 Stanka Paunovića Veljka 80

 +381 64 177 47 25

 +381 11 4201 496

 info (@) imarketing.rs

Pozovite!

Ko smo mi?

iMarketing.rs

Internet Marketing agencija za OnLine oglašavanje.

Marketing je naše drugo ime i mi smo najbolji među najboljima.

Dozvolite nam da Vam pomognemo da unapredite Vaše poslovanje!

Vesti