Više o agenciji

Agencija za digitalni / internet marketing iMarketing.rs je formirana zvanično u APR-u 2014. godine.
Nastala je kao ideja i namera da se pomogne kompanijama i preduzetnicima u razvoju njihovog prisustva i nastupa na internetu. Mnogima je tada (a i danas) ovo polje ostalo nedovoljno iskorišćeno. Potencijal je veliki.

Saša Novarlić – Biografija

Nismo mogli ni da zamislimo koliko će naš rad da se unapredi i proširi kvalitativno prvenstveno, što nas navodi da stalno moramo da pratimo razvoj informacionih tehnologija,  trendova ali i napredovanje domaćeg tržišta koje je sve veće. Sve to nas je nateralo da brzo učimo, da se prilagođavamo tržištu i novim potrebama, da izlazimo iz standardnih okvira tražeći bolje tehnike rada i ispoljavanje kreativnosti. Kroz posvećenost, temeljnost i kreativnost smo kombinovali ideje i sposobnosti stvarajući jedinstven stil rada koji našim klijentima pruža priliku da se izdvoje od konkurencije.

Fokus je na uspehu u radu i rezulatima, a to je jedino moguće kroz uspeh naših klijenata. Zato sa klijentima gradimo dinamičnu saradnju, zajedno aktivno učestvujemo u razvoju internet prisustva, merimo efikasnost projekata koji razvijaju njihovo poslovanje. Tako su oni aktivan učesnik u razvoju i afirmaciji njihovog brenda, a mi deo njihove poslovne porodice.

Cilj našeg klijenta, prodaja, odnosno podizanje svesti o brendu kod potrošača i bolji učinak same kompanije, je i naš glavni cilj i merilo uspeha.

Zašto iMarketing.rs?

  • Bavimo se internet marketingom od 2003 godine;
  • Posedujemo iskustvo i veštine neophodne za razvoj vašeg biznisa;
  • Razumemo potrebe klijenata, različite industrije i delatnosti;
  • Svakom klijentu pristupamo individualno i temeljno;
  • Vredni smo, fleksibilni i kreativni;
  • Činimo sve da klijent uvek dobije više nego što smo se dogovorili i da njegov biznis raste;
  • Delimo ciljeve naših klijenata.

Upoznajmo se, zajedno možemo da prestignemo vašu konkurenciju.

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?