Podeli sa prijateljima:

O nama – Više o iMarketing.rs

Agencija za digitalni / internet marketing iMarketing.rs je nastala pre više od jedne decenije iz strasti našeg osnivača prema svetu informacionih tehnologija, internet komunikacija i prezentacija, digitalnog marketinga, generalno prvom društvenom fenomenu – internetu.

Uočili smo potrebu koja u to vreme još nije bila zadovoljena i predvideli šta će se dalje događati. Želeli smo da malim i srednjim preduzećima pomognemo u razvoju njihovog poslovanja kroz njihovo online predstavljanje, razvijanje i implementaciju marketing strategije u digitalnom svetu.

Tada nismo mogli ni da zamislimo koliko će naš rad da se unapredi, kako sa razvojem tehnologija, tako i sa napredovanjem domaćeg tržišta. Ta nova događanja su nas

Saša Novarlić – osnivač

naterala da brzo učimo, da se prilagođavamo tržištu i novim potrebama, da izlazimo iz domaćih okvira tražeći nove tehnike rada i ispoljavanja kreativnosti. Kroz posvećenost, temeljnost i kreativnost smo kombinovali ideje i sposobnosti našeg tima stvarajući naš jedinstven stil rada koji našim klijentima pruža priliku da se izdvoje od konkurencije.

Mi smo fokusirani na uspeh u radu i rezulate, a to je jedino moguće kroz uspeh naših klijenata. Zato sa klijentima gradimo dinamičnu saradnju, zajedno merimo efikasnost i uspeh naših projekata koji razvijaju njihovo poslovanje. Tako su oni aktivan učesnik u razvoju i afirmaciji njihovog brenda, a mi deo njihove poslovne porodice.

Cilj našeg klijenta, prodaja, odnosno veća svesnost o brendu i bolji učinak same kompanije, je naš glavni cilj.

Zašto iMarketing.rs?

  • Bavimo se internet marketingom od 2003 godine;
  • Posedujemo iskustvo i veštine neophodne za razvoj vašeg biznisa;
  • Razumemo potrebe klijenata, različite industrije i delatnosti;
  • Svakom klijentu pristupamo individualno i temeljno;
  • Vredni smo, fleksibilni i kreativni;
  • Činimo sve da klijent uvek dobije više nego što smo se dogovorili i da njegov biznis raste;
  • Delimo ciljeve naših klijenata.

Upoznajmo se, zajedno možemo da prestignemo vašu konkurenciju.

Podeli sa prijateljima:
Potrebna vam je profesionalna agencija za digitalni marketing?

Konstantnim ulaganjem u razvoj sajta i prisutnosti na Internetu uspeli smo da dobijemo nove klijente i postanemo prepoznatljivi na tržištu kada je u pitanju ugradnja stolarije.

Miloš Novaković
Vlasnik, ProMax Doo

Uspeli smo za godinu dana da osvojimo tržište brze hrane prisustvom na Facebook-u i reklamiranjem na Google platformi. Trenutno nas prati 30.000 ljudi… Idemo dalje.

Goran Filić
Komercijalni direktor, Burger Plus

Uspeli smo za kratak period da kreiramo sajt za nagradnu igru kao i Facebook stranicu kako bi potrošači mogli da se informišu o najbližim radnjama i drugim informacijama.

Ivan Rakić
Country Manager, Chio - Intersnack

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?