Kurs Instagram & Facebook oglasi

facebook-instagram-oglasavanje-online-kurs-oglasi

Online kurs Instagram & Facebook oglasi je kreiran na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa malim biznisima, preduzećima ali i velikim kompanijama i brendovima kada je u pitanju nastup na ovim društvenim mrežama. Ovaj kurs će vam omogućiti kompletno rešenje za oglašavanje na društvenim mrežama, od toga kako pravilno da otvorite Facebook ads nalog, preko kreiranja različitih vrsta kampanja u zavisnosti od cilja kao i druga konkretna rešenja. Kako ne bi trošili vreme i novac na aktivnosti koje ne donose rezultate, saznaćete kako se pravilno struktuiraju oglasne grupe i to sve konkretno kroz rad na realnim primerima što se za veliku većinu pokazalo kao najbolja praksa, analiziranje digitalne metrike koje se ostvaruju putem društvenih mreža i još dosta toga.

Šta ćete sve naučiti na kursu?

Objasniću razumljivim jezikom šta su IG & FB oglasi, kako funkcionišu, određena pravila vezana za samo kreiranje ad naloga i klijentova prava i vlasništvo nad ad nalogom. Kako otvoriti nalog na Facebook ads manager-u, platformi za oglašavanje i kako ga pravilno podesiti.

Pričamo o vrstama kampanja koje možete praviti na Facebook ads manageru, govorimo o ciljevima koje je potrebno da ispunite jer ciljevi diktiraju koju ćete vrstu kampanje koristiti.

Saznajte koja podešavanja i tool-ove koristiti na Facebook Ads Manager-u platformi, kretanje kroz samu platformu, najbolje prakse i prečice.

Govorimo o tome kako je pre samog reklamiranja potrebno dobro istražiti ciljnu grupu i kreirati ličnosti targetiranih kupaca kako bi vaša kampanja bila efikasnija.

Korak po korak kreiramo Brand awareness i Reach kampanju.

Korak po korak kreiramo “engagement” kampanju, govorimo o razlici između “traffic” i drugih kampanja koje za cilj imaju da angažuju kupce.

Korak po korak kreiramo “traffic” kampanju, govorimo o razlici između “traffic” i drugih kampanja.

Alat pomoću kog možete napraviti reklamu koja se brzo učitava i daje niz slika i informacija klijentu pre nego ode na websajt.

Alat pomoću kog možete napraviti animiranu video reklamu od slike ili vizuala koji imate.

Govorimo o ključnim metrikama koje su važne za vaš biznis.

Kako možete kreirati FB pixel kod i iskoristiti ga za svoj biznis.

Kako da kreirate publiku koja je posetila vaš veb sajt kao i publiku “sličnu” publici koja je posetila veb sajt.

Na kraju predavanja vežbaćemo na različitim primerima različitih branši i kreiranje kampanja.

Po završetku vežbi, možete pristupiti kvizu (provera znanja). Pitanja su teorijska ali imate i zadatak da napravite određene kampanje koje će vam pregledati predavač i na taj način ćete dobiti dodatne smernice.

Ko je predavač?

Predavač je M.Sc. Saša Novarlić, sa preko 15 godina iskustva u digitalnom marketingu i 10 godina korporativnog iskustva radeći u bankarskom sektoru na prodajnim pozicijama sa preduzećima. Od 2014. godine uspešno vodi agenciju za digitalni marketing iMarketing.rs.

Više o predavaču možete saznati na sledećem linku Saša Novarlić biografija

Kreirali smo za vas online kurs pomoću kog ćete moći odmah za par sati nakon kursa da samostalno postavite kvalitetnu reklamnu kampanju. Izvukao sam za vas najvažnije detalje i moguće varijacije različitih kampanja, alate koje ćete koristiti kao i najbolju praksu kako ne bi lutali i učili na sopstvenim greškama. Sve je predstavljeno tako da možete lako da razumete, naučite i primenite odmah nakon kursa. Na kraju kursa smo kreirali online kviz kao i zadatak gde možete proveriti svoje znanje, kao i poslati vašu postavku kampanje koje ću vam lično pregledati i dati smernice da li je dobro ili nije i kako to unaprediti ukoliko postoji prostora. Ovaj način se pokazao najefikasnijim. Pripremili smo i dodatne materijale (skripte, ček liste i sl.) koje možete skinuti sa platforme. Ukoliko želite da učite na konkretnim primerima i mojim iskustvima iz digitalne branše, prijavite se, ovaj online kurs je za vas.

Saša Novarlić
predavač / vlasnik imarketing.rs agencije

Kako izgleda kurs / radionica?

Kurs je podeljen na module i lekcije kroz koje možete da se krećete kako želite. Putem lekcija slušate i gledate predavača i njegov sadržaj ekrana putem video materijala, gde se prolazi jedna po jedna lekcija u okviru modula, kao i korak po korak kada je u pitanju kreiranje oglasnih kampanja. Video sadržaj možete da pauzirate, gledate i pristupate neograničano. Na kraju predavanja postoje vežbe na konkretnim primerima iz različitih branši, a zatim test znanja putem kviza (teorija i zadaci). Na taj način će vam biti lakše da upamtite određene procese i steknete rutinu.  Takođe, obezbedili smo vam i ček liste, skripte, banere za Instagram i Facebook feed i story i još dosta toga što će vam dodatno olakšati edukaciju.

Zašto baš kod nas? Šta nas to izdvaja od drugih?

– Od 2003. godine se aktivno bavimo digitalnim marketingom.
– Izvukli smo i saželi najbitnije aktivnosti i alate koji se koriste.
– Pomogli smo preko 100 različitih domaćih i stranih biznisa da razviju svoje poslovanje i prisutnost na društvenim mrežama.
– Mi smo fokusirani na vaš uspeh u radu i rezultate koje ćete generisati posle kursa tako da ćete imati realne veštine.
– Koristimo termine i predajemo na način koji je razumljiv i totalnim početnicima.
– Obezbeđen neograničen pristup platformi i polaganje završnog kviza, kao i sve dopune kursa, nove vežbe i sl. (za 12 meseci)

Kome je namenjen Instagram & Facebook kurs / radionica?

– pojedincima koji žele da savladaju veštine i shvate principe i potencijale društvenih mreža
– pojedincima koji žele da usavrše i dopune svoje znanje o društvenim mrežama
– preduzetnicima koji žele da saznaju potpun potencijal društvenih mreža kao i kako da ga primene na svoj biznis model
– menadžerima / direktorima marketinga, prodaje i drugih sličnih pozicija koji shvataju važnost društvenih mreža
– firmama i kompanijama koje žele da unaprede veštine svojih zaposlenih i kreiraju in house timove
– studentima i nezaposlenima koji žele da steknu nove veštine i znanja

Pomogli smo mnogim brendovima i biznisimaPokreni i ti svoj digitalni marketing

Neophodno predznanje

  • Osnovno korišćenje računara (internet-a)

Sve lekcije se prelaze korak po korak uz snimak ekrana predavača tako da mogu i potpuni početnici da ih razumeju i nauče kako sve funkcioniše, kao i da sami sve sprovedu u delo.

Važne informacije

  • Vrsta kursa: Online – preko brze i pouzdane platforme za učenje
  • Vreme pohađanja kursa: prijave su stalno otvorene
  • Trajanje kursa: 14 lekcija u 6 modula – 173 minuta (video materijala)
  • Pristup: neograničan broj puta u toku 12 meseci može se stalno i iznova gledati
  • Dodatne vežbe, lekcije i materijali: u toku 12 meseci obezbeđen vam je pristup i novim sadržajima kojim se bude kurs dopunjavao
  • Obezbeđeni dodatni materijali i u vidu skripti, ček lista, banera za potrebe vežbanja i drugi materijali.
  • Podrška preko e-mail-a i FB grupe.

Cena kursa

8.750 din (ili 75 eur za polaznike iz inostranstva)

Prijave se vrše putem forme u nastavku. Nakon prijave stićiće vam email sa instrukcijama za uplatu, a nakon uplate, stićiće vam na email podaci za logovanje na platformu za učenje.
Ukoliko vas zanimaju dodatne informacije slobodno pišite na kursevi@imarketing.rs ili pozovite na +381641774725

Ukoliko želite da se prijavite, molimo Vas prijavite se putem forme dole ispod u nastavku.

Dobrodošli u svet digitalnog marketinga. 

Prijavi sePopuni online formularInvesticija u znanje isplaćuje najbolje kamate – Benjamin Franklin.

Pogledajte sve kurseve koje smo spremili za vas.