Kurs Instagram & Facebook oglasi

facebook-instagram-oglasavanje-online-kurs-oglasi

Online kurs Instagram & Facebook oglasi je kreiran na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa malim biznisima, preduzećima ali i velikim kompanijama i brendovima kada je u pitanju nastup na ovim društvenim mrežama. Ovaj kurs će ti omogućiti kompletno rešenje za oglašavanje na društvenim mrežama, od toga kako pravilno da se otvori Facebook ads nalog, preko kreiranja različitih vrsta kampanja u zavisnosti od cilja kao i druga konkretna rešenja. Kako se ne bi trošilo vreme na aktivnosti koje ne donose rezultate, ili novac na agencije ili pojedince koji ti ne isporučuju željene rezultate, naučićeš kako se pravilno struktuiraju oglasne grupe i kreira kampanja i to sve  kroz rad na realnim primerima što se za veliku većinu pokazalo kao najbolja praksa, analiziranje digitalne metrike koje se ostvaruju putem društvenih mreža i još dosta toga.

Šta ćeš sve naučiti na kursu Instagram i Facebook oglašavanje?

Učimo šta su IG & FB oglasi, kako funkcionišu, određena pravila vezana za samo kreiranje ad naloga i klijentova prava i vlasništvo nad ad nalogom. Kako otvoriti nalog na Facebook ads manager-u, platformi za oglašavanje i kako ga pravilno podesiti.

Učimo različite vrste kampanja koje možete praviti na Facebook ads manageru, govorimo o ciljevima koje je potrebno da ispunite jer ciljevi diktiraju koju vrstu kampanje koristiti.

Otkrivamo koja podešavanja i alate koristiti na Facebook Ads Manager platformi, kretanje kroz samu platformu, najbolje prakse i prečice.

Pre samog oglašavanja potrebno je dobro istražiti ciljnu grupu i kreirati avatar idealnog kupca kako bi se kreativa prilagodila toj publici i kako bi kampanja bila efikasnija.

Korak po korak kreiramo Brand awareness i Reach kampanju.

Korak po korak kreiramo “engagement” kampanju, govorimo o razlici između “traffic” i drugih kampanja koje za cilj imaju da angažuju kupce.

Korak po korak kreiramo “traffic” kampanju, govorimo o razlici između “traffic” i drugih kampanja.

Korak po korak kreiramo “conversion” kampanju, gde je glavni cilj npr. prodaja ili popunjena kontakt forma na veb sajtu i sl.

Alat pomoću kog možete napraviti animiranu video reklamu od slike ili vizuala koji imate.

Koje su to ključne metrike koje su važne kada je u pitanju oglašavanje na Instagram-u i Facebook-u.

Kako se kreira Meta pixel kod i kako se koristi. 

Kreiranje različitih publika na platformi, od Meta izvora, kai što su Facebook nalog ili Instagram nalog, ili od drugih eksternih izvora, kao što su, podaci sa veb sajta, ili baza e-mailova i telefona i druge publike.

Na kraju predavanja vežbamo na različitim primerima različitih branši.

Po završetku vežbi, pristupa se kvizu (provera znanja). Pitanja su teorijska, biraju se tačni odgovori od nekoliko ponuđenih. Takođe, postoji i projektni zadatak koji se sastoji od kreiranja kampanje. Projektni zadatak pregledava neko iz našeg tima i daje smernice i savete kako da se unapredi kampanja ukoliko ima prostora.

Ko je predavač?

Predavač je M.Sc. Saša Novarlić, sa preko 20 godina iskustva u digitalnom marketingu i 10 godina korporativnog iskustva radeći u bankarskom sektoru na prodajnim pozicijama sa malim i srednjim preduzećima. Od 2014. godine uspešno vodi agenciju za digitalni marketing iMarketing.rs.

Više o predavaču možeš saznati na sledećem linku Saša Novarlić biografija

Kreirali smo za vas online kurs pomoću kog ćete moći odmah za par sati nakon kursa da samostalno postavite kvalitetnu reklamnu kampanju. Izvukao sam za vas najvažnije detalje i moguće varijacije različitih kampanja, alate koje ćete koristiti kao i najbolju praksu kako ne bi lutali i učili na sopstvenim greškama. Sve je predstavljeno tako da možete lako da razumete, naučite i primenite odmah nakon kursa. Na kraju kursa smo kreirali online kviz kao i zadatak gde možete proveriti svoje znanje, kao i poslati vašu postavku kampanje koje ću vam lično pregledati i dati smernice da li je dobro ili nije i kako to unaprediti ukoliko postoji prostora. Ovaj način se pokazao najefikasnijim. Pripremili smo i dodatne materijale (skripte, ček liste i sl.) koje možete skinuti sa platforme. Ukoliko želite da učite na konkretnim primerima i mojim iskustvima iz digitalne branše, prijavite se, ovaj online kurs je za vas.

Saša Novarlić
predavač / vlasnik imarketing.rs agencije

Kako izgleda online kurs Instagram i Facebook oglašavanje?

Kurs je podeljen na module i lekcije koje su u video formatu i kroz koje može da se kreće ili redom ili kako želite. Putem lekcija se sluša i gleda predavač kao i sadržaj njegovog ekrana, gde se prolazi jedna po jedna lekcija u okviru modula, kao i korak po korak kada je u pitanju kreiranje oglasnih kampanja. Video sadržaj se može pauzirati, gledati i pristupati neograničano, sve dok imate pristup platformi. Na kraju predavanja postoje vežbe na konkretnim primerima iz različitih branši, a zatim test znanja putem kviza (teorija i zadaci). Na taj način će je lakše da se upamti određeni proces i stekne rutina.  Takođe, obezbedili smo i ček liste, skripte, banere za Instagram i Facebook feed i story i još dosta toga što će ti dodatno olakšati edukaciju.

Zašto baš kod nas? Šta nas to izdvaja od drugih?

 • Od 2003. godine se aktivno bavimo digitalnim marketingom.
 • Izvukli smo i saželi najbitnije aktivnosti i alate koji se koriste.
 • Pomogli smo preko 100 različitih domaćih i stranih biznisa da razviju svoje poslovanje i prisutnost na digitalnim kanalima komunikacije.
 • Mi smo fokusirani na tvoj uspeh u radu i rezultate koje ćeš generisati posle kursa tako da ćeš imati realne veštine.
 • Koristimo razumljive termine i predajemo na način koji će shvatiti i totalni početnici. 
 • Obezbeđen neograničen pristup platformi i polaganje završnog kviza, kao i sve dopune kursa, nove lekcije i sl.

Kome je namenjen Instagram & Facebook online kurs?

 • pojedincima koji žele da savladaju veštine i shvate principe i potencijale Google i YouTube marketinga.
 • pojedincima koji žele da usavrše i dopune svoje znanje vezano za Google i YouTube oglašavanje
 • pojedincima koji žele od ovoga samostalno da zarađuju ili da se negde zaposle na osnovu ove veštine.
 • preduzetnicima koji žele da saznaju pun potencijal Google i YouTube oglašavanja kao i kako da ga primene na svoj biznis model.
 • menadžerima / direktorima marketinga, prodaje, HR-a i drugih sličnih pozicija koji shvataju važnost digitalnog marketinga.
 • firmama i kompanijama koje žele da unaprede veštine svojih zaposlenih i kreiraju in-house timove.
 • studentima i nezaposlenima koji žele da steknu nove veštine i znanja kako bi se lakše zaposlili. 

Pomogli smo mnogim brendovima i biznisimaPokreni i ti svoj digitalni marketing

Da li je neophodno određeno predznanje?

 • Osnovno korišćenje računara (interneta)

Sve lekcije se prelaze korak po korak uz snimak ekrana predavača tako da mogu i potpuni početnici da ih razumeju i nauče kako sve funkcioniše, kao i da sami sve sprovedu u delo.

Važne informacije

 • Vrsta kursa: Online – preko brze i pouzdane platforme za učenje
 • Vreme pohađanja kursa: prijave su stalno otvorene
 • Trajanje kursa: 10 poglavlja sa preko 10h+ video sadržaja
 • Pristup platformi: neograničan broj puta od 3 do 12 meseci (ili life-time pristup) u zavisnosti od izabranog paketa
 • Obezbeđeni dodatni materijali i u vidu skripti, ček lista, banera za potrebe vežbanja i drugi materijali.

Cena kursaPopuni online formular

Basic
11.900 Din.
Pristup 3 meseca
→ 10h+ video sadržaja
→ Pristup platformi 3 meseca
→ Bez podrške
Najtraženije
Standard
14.500 Din.
Pristup 12 meseci + podrška
→ Sve iz Basic paketa +
→ Pristup platformi 12 meseci
→ Podrška email-om i na FB grupi
Za biznise
Professional
23.900 Din.
Life-time pristup + konsultacije
→ Sve iz Standard paketa +
→ Life-time pristup platformi
→ Konsultacije 60 min.

Prijave se vrše putem forme u nastavku. Nakon prijave stiže ti email sa instrukcijama za uplatu, a nakon uplate stižu ti na email podaci za logovanje na platformu za učenje.
Ukoliko te zanimaju dodatne informacije slobodno piši na kursevi@imarketing.rs, ili piši na IG ili FB, ili pozovi na +381117700227 ako ti je potrebno da čuješ ljudski glas. 🙂

Ukoliko želiš da se prijaviš, izaberi paket koji ti odgovara i prijavi se putem forme dole ispod u nastavku.

Dobrodošli u svet digitalnog marketinga. 💪

Prijavi sePopuni online formular
Investicija u znanje isplaćuje najbolje kamate – Benjamin Franklin.

Pogledajte sve kurseve koje smo spremili za vas.