Kurs digitalnog marketinga

digitalni-marketing-kurs
 • Naredni termin kursa: 07.02.2022grupa FEBRUAR (2 x nedeljno, ponedeljak i sreda)
 • Ukupno mesta: do 8 polaznika
 • Vreme održavanja: od 17:45h do 20:15h 
 • Trajanje kursa: 4 nedelje, 8 časova / dana po 2,5 sata
 • Mesto: Beograd, Maglajska 24 (ulica iznad “Marakane”, parking je slobodan)

Kurs digitalnog marketinga – Šta očekivati?

Ovaj kurs digitalnog marketinga je kreiran na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa kompanijama, preduzećima i malim biznisima kada je u pitanju digitalni marketing i razvoj poslovanja jedne firme / brenda na internetu. Kurs digitalnog marketinga je osmišljen tako da vam pruži konkretna znanja i veštine koje ćete moći odmah nakon kursa i da primenite. Ako ste se nekada pitali “Kako da moja reklama bude na vrhu Google pretraživača?” ili “Šta je taj Facebook pixel kod?” ili “Kako da napravim da moje reklame prate posetioce sajta svuda po internetu?” i slična pitanja, na pravom ste mestu. Kako ne bi trošili vreme i novac na aktivnosti koje ne donose rezultate i preobimno gradivo sa interneta, iz našeg iskustva i prakse spakovali smo za vas sve ono najvažnije i ono što donosi rezultate u ovaj kurs.  Saznajte i naučite kako se pravilno postavlja digital marketing strategija, naučite kako da pravilno postavite reklamne kampanje na Google-u, Instagram-u, Facebook-u, Linkedin-u, i to konkretno kroz rad na primerima što se za veliku većinu pokazalo kao najbolja praksa jer se lakše pamti kroz rad. Naučićemo vas i da analizirate i pratite digitalne metrike koje se ostvaruju na internetu i još dosta drugih stvari. Cilj nam je da posle ovog kursa definitivno donesete odluku da se bavite aktivnije digitalnim marketingom, razvijete postojeći biznis na internetu ili zašto i da ne pokrenete sopstveni biznis. 

Šta ćete sve naučiti na kursu?

Kreiranje i implementacija digital marketing strategije za jednu firmu ili brend na internetu.

Saznaćete male tajne velikih majstora tj. kako da kreirate kvalitetniji sadržaj koji će privlači mnogo više pažnje i angažovanja publike nego što je to slučaj sa vašom konkurencijom.

Naučite kako da efikasno kreirate i pratite oglašavanje na Instagram-u i Facebook-u, kao i koje to sve tehnike oglašavanja još uvek “rade” na Facebook-u, da li je Facebook “umro” ili ipak još možete da iskoristite ovu platformu kako bi došli do novih klijenata ili nove prodaje.

Naučite kako da efikasno kreirate i pratite oglašavanje na Google Ads platformi kao i kako da na najbolji način iskoristite budžet za oglašavanje. Učimo vas kako da kreirate Search i Display kampanju na Google oglasnoj platformi kao i kreiranje video kampanje na YouTube-u.

Naučite kako da kreirate i analizirate reklamnu kampanju na Linkedin-u, kao i koje su najbolje prakse kada je i pitanju ova mreža.

Naučićete kako treba da komunicirate na digitalnim kanalima, kako da koristite ton komunikacije i na taj način znatno uvećate prodaju i zadovoljstvo korisnika. Naučićete kako da lako upravljate sa više različitih naloga na društvenim mrežama i tako budete višestruko efikasniji.

Naučite kako da se vaš blog tekst ili neka stranica o vašoj usluzi pojavi na prvoj strani na Google pretrazi, i to besplatno. Nije dovoljno znati samo lepo i kvalitetno pisati, već uraditi i niz drugih aktivnosti kako bi vaša stranica krenula da se prikazuje besplatno na Google pretrazi.

Učimo vas da čitate i razumete rezultate koji se prikupljaju pomoću Google analitike koja se psotavlja na vaš veb sajt, kao i kako da postavljate ciljeve, kreirate različite publike…

Naučićemo vas kako da izgradite svoju bazu emailova od nule i kako da koristite najpopularniji newsletter.

Posle ovog kursa moći ćete samostalno da:

– Kreirate ili analizirate strategiju digitalnog nastupa za svoj biznis ili kompaniju u kojoj radite.
– Kreirate zanimljiviji, razumljiviji i edukativniji sadržaj i bolje predstavite sebe i/ili svoj biznis.
– Bolje razumete koja angažovanja na internetu su važna i na taj način budete višestruko efikasniji.
– Kreirate kampanje digitalnog oglašavanja (Instagram / Facebook, Google, YouTube, Linkedin).
– Koristite razne prečice koje će vam pomoći u organizaciji i svakodnevnim aktivnostima.
– Razumete i analizirate sve digitalne metrike koje su važne za rast zajednice na internetu.

Ko je predavač?

Predavač je M.Sc. Saša Novarlić, sa preko 15 godina iskustva u digitalnom marketingu i 10 godina korporativnog iskustva radeći u banci na prodajnim pozicijama sa malim i srednjim preduzećima,  7 godina uspešno vodi agenciju za digitalni marketing iMarketing.rs.

Više o predavaču možete saznati na sledećem linku Saša Novarlić biografija

Kreirali smo za vas online kurs pomoću kog ćete moći odmah za par sati nakon kursa da samostalno postavite kvalitetnu reklamnu kampanju. Izvukao sam za vas najvažnije detalje i moguće varijacije različitih kampanja, alate koje ćete koristiti kao i najbolju praksu kako ne bi lutali i učili na sopstvenim greškama. Sve je predstavljeno tako da možete lako da razumete, naučite i primenite odmah nakon kursa. Na kraju kursa smo kreirali online kviz kao i zadatak gde možete proveriti svoje znanje, kao i poslati vašu postavku kampanje koje ću vam lično pregledati i dati smernice da li je dobro ili nije i kako to unaprediti ukoliko postoji prostora. Ovaj način se pokazao najefikasnijim. Pripremili smo i dodatne materijale (skripte, ček liste i sl.) koje možete skinuti sa platforme. Ukoliko želite da učite na konkretnim primerima i mojim iskustvima iz digitalne branše, prijavite se, ovaj online kurs je za vas.

Saša Novarlić
predavač / vlasnik imarketing.rs agencije

Kako izgleda kurs / radionica?

Tokom kursa / radionice, slušaćete i vežbaćete sa konkretnim primerima, dobićete konkretna znanja da samostalno možete da uradite željene aktivnosti. Predaje se jedan po jedan modul, i u toku modula vi sa predavačom prolazite korak po korak na računarima koji su obezbeđeni na treningu. Na taj način će vam biti lakše da upamtite određene procese i steknete prve navike. Na kraju kursa dobićete materijale koje možete koristiti kao podsetnik i kao bazu vašeg digitalnog znanja.

Zašto baš kod nas? Šta nas to izdvaja od drugih?

– Od 2003. godine se aktivno bavimo digitalnim marketingom.
– Izvukli smo i saželi najbitnije aktivnosti i alate koji se koriste.
– Pomogli smo preko 100 različitih domaćih i stranih biznisa da razviju svoje poslovanje i prisutnost na internetu i društvenim mrežama.
– Mi smo fokusirani na vaš uspeh u radu i rezultate koje ćete generisati posle kursa tako da ćete imati realne veštine.
– Koristimo termine i predajemo na način koji je razumljiv i totalnim početnicima.
– Obezbeđujemo vam materijal koji možete da koristite kao podsetnik i vodič ukoliko se zaglavite negde.
– Dajemo vam podršku za vaš biznis ili za firmu u kojoj radite i nakon kursa kroz podršku mail-om i konsultacije, kao i savete na šta se fokusirati.
– Obezbeđeni računari, kafa, sokovi, parking je u ulici slobodan, prostor je klimatizovan u mirnom delu Dedinja.

Kome je namenjen ovaj kurs / radionica?

Bilo da imate određena znanja ili ste potpuni početnik u digitalnom marketingu, vlasnik ste privatnog biznisa, ili direktor / menadžer u kompaniji, ili jednostavno želite dodatno da unapredite svoja znanja i tako lakše dođete do posla ili klijenta, ovaj kurs je idealan za vas jer obuhvata mix digitalnih aktivnosti koje će značiti u narednim godinama.

– pojedincima koji žele da savladaju veštine i shvate principe i potencijale digitalnog marketinga
– pojedincima koji žele da usavrše i dopune svoje znanje o digitalnom marketingu
– preduzetnicima koji žele da saznaju potpun potencijal digital marketinga kao i kako da ga primene na svoj biznis model
– menadžerima / direktorima marketinga, prodaje i drugih sličnih pozicija koji shvataju važnost digitalnog marketinga
– firmama i kompanijama koje žele da unaprede veštine svojih zaposlenih i kreiraju in-house timove
– studentima i nezaposlenima koji žele da steknu nove veštine i znanja

Pomogli smo mnogim biznisima i pojedincima

Neophodno predznanje

 • Osnovno korišćenje računara (internet-a)

Svi moduli su na početnom nivou tako da mogu i potpuni početnici da ih razumeju i nauče kako sve funkcioniše, kao i da sami sve sprovedu u delo.
Sa ovim kursom / radionicom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing.

Važne informacije

 • Naredni termin kursa: 07.02.2022grupa FEBRUAR (2 x nedeljno, ponedeljak i sreda)
 • Ukupno mesta: do 8 polaznika
 • Vreme održavanja: od 17:45h do 20:15h 
 • Trajanje kursa: 4 nedelje, 8 časova / dana po 2,5 sata
 • Mesto: Beograd, Maglajska 24 (ulica iznad “Marakane”, parking je slobodan)
 • Predavanje se održava u modernom klimatizovanom prostoru koji je opremljen računarima, projektorom, kuhinjom, toaletom i terasom za pušače.
 • Obezbeđeni kafa i sokovi
 • 1h besplatne konsultacije 1 na 1
 • Podrška do 3 meseca mailom i preko Facebook grupe
 • Interaktivna predavanja i rad na konkretnim primerima

011 77 00 227 i 064 177 4725
Agencija za digitalni marketing iMarketing.rs
Beograd-Dedinje, Maglajska 24

Cena kursa

23.500 din. + PDV

Prijave se vrše putem forme u nastavku. Nakon prijave, stićiće vam na mail instrukcije za uplatu. 
Nakon celokupne uplate se rezerviše i obezbeđuje sigurno mesto.
Postoji mogućnost uplate 50% od iznosa za rezervaciju mesta i u tom slučaju ostatak iznosa je potrebno uplatiti pre početka kursa.

Za više informacija slobodno pišite na kursevi@imarketing.rs ili pozovite na+381641774725
Prijavite se putem forme, nakon prijave stići će vam email sa daljim instrukcijama.

Dobrodošli u svet digitalnog marketinga.

Takođe, proporučujemo i naše OnLine kurseve ukoliko niste fizički u mogućnosti da prisustvujete ili vam je tako zgodnije.
Google & Youtube oglasi – online kurs
Facebook & Instagram oglasi – online kurs

Prijavi sePopuni online formularInvesticija u znanje isplaćuje najbolje kamate – Benjamin Franklin.

Pogledajte sve kurseve iz digitalnog marketinga.