Hajde da se upoznamo!

Zdravo. 🙂
Drago mi je da si na ovoj stranici, jer to znači da želiš da saznaš više o nama i da se upoznamo bolje.
Ja sam Saša Novarlić, a ova naša priča vezana za digitalni marketing počinje sad već davne 2003. godine. Te godine sam se prvi put susreo sa određenim tipovima digitalnog marketinga, i od tada sam počeo da se interesujem više, da istražujem, da čeprkam, čačkam, učim… Ali da ne dužim, ima poseban tekst o meni na ovom linku Saša Novarlić ako želiš da saznaš više o mom ličnom putu.

Saša Novarlić – osnivač & direktor iMarketing.rs agencije

Osnivač sam i vlasnik agencije iMarketing.rs koja je zvanično osnovana 2014. godine u APR-u. Više od 10 godina, zvanično, pomažemo različitim biznisima, kompanijama i brendovima u razvoju njihovog prisustva na digitalnim kanalima komunikacije. Stvarajući jedinstven stil rada, uvideli smo da će naša totalna posvećenost, temeljnost i kreativnost učiniti da se naši klijenti izdvoje od konkurencije kako bi ostvarili željenje rezultate. Sa klijentima gradimo dinamičnu saradnju, transparentni smo i zajedno učestvujemo u razvoju njihovog prisustva.

Naš rad je transparentan, temeljan i kreativan. Mi nemamo “pakete”, jer ne želimo da naše klijente stavljamo u određene okvire. Svaki biznis je jedinstven, i zaslužuje poseban pristup, posebnu strategiju, poseban set aktivnosti…

Pomogli smo mnogim brendovima i biznisima

Tokom svih ovih godina imali smo priliku da učestvujemo direktno ili posredno na raznim projektima, i da sarađujemo kako sa velikim brendovima, tako i sa kompanijama i malim biznisima.
Ovo su samo neki od njih.

digitalni marketing portfoliodigitalni marketing portfolio

Iskusan tim koji kreira rezultate

Naš tim se sastoji od stalno zaposlenih pojedinaca ali i drugih eksternih saradnika koji su iskusni profesionalci, svako u svom domenu.
U zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenta, kreiramo jedinstvenu strategiju nastupa i sastavljamo tim koji će napraviti rezultate.

Naša priča kroz godine

Od 2003. godine pa sve do danas pratimo trendove iz sveta digitalnog marketinga, radimo i stalno učimo.

 • 2003

  Kreiran i naplaćen prvi veb sajt

  Kreirali smo i naplatili prvi veb sajt za rusku agenciju za nekretnine koja je poslovala u Beogradu. Klijent nas je sam pronašao u Halo oglasima, gde smo imali redovno oglas u štampanom izdanju.

 • 2004

  SEO On-Page

  Počinjemo sa pružanjem usluge SEO On-Page, jer su klijenti hteli da se njihove veb stranice i sadržaji pozicioniraju na vrhu Google pretrage.

 • 2010

  Facebook

  2010. godine s obzirom na veliku popularnost ove društvene mreže i potrebe naših klijenata, počinjemo aktivnije da se bavimo Facebook Content Marketingom.

 • 2012

  Google AdWords

  Započinjemo sa pružanjem usluge plaćenog oglašavanja na vrhu Google pretraživača, što je znatno ubrzalo razvoj i zvanično otvaranje agencije za digitalni marketing.

 • 2013

  Google obuke i konferencije - Odluka o otvaranju agencije

  Počinju prve zvanične obuke za Google partnera i upoznavanje sa celom Google filozofijom i prednostima koje donosi kada je u pitanju oglašavanje na internetu. Obuke i konferencije se održavaju u Beogradu i Zagrebu. Ovo je bila prekretnica i definitivna odluka da se otvori zvanična agencija koja će pomagati biznisima u Srbiji da razviju svoje poslovanje na internetu i dođu do novih klijenata kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 • 2014

  Zvanično otvorena Agencija za digitalni marketing

  Zvanično smo otvoreni i počinjemo da radimo iz ICT HUB-a na Zvezdari u Tehnološkom parku.

 • 2015

  Boom Društvenih mreža - sve popularniji Instagram i LinkedIn

  Pored Facebook-a i Twitter-a, počinjemo da se bavimo i drugim društvenim mrežama kao što su LinkedIn, Instagram, Snapchat itd.

 • 2016

  Dolazimo do prvih klijenata u inostranstvu

  Posredstvom digitalne kampanje koju smo imali u našem regionu dobijamo nove klijente iz drugih zemalja.

 • 2017

  Oglašavanje

  Oglašavanje na društvenim mrežama i Google-u postaje sve traženije jer su klijenti uvideli da je koštanje po prodaji izuzetno nisko.

 • 2018

  Video & Foto produkcija

  Uvodimo u okviru agencije video i foto produkciju kako bi klijentima pomogli u kreiranju sadržaja prvenstveno za digitalne kanale komunikacije, ali i za TVC, radio, i druge kanale.

 • 2019

  Edukacije & konsalting

  Pokrećemo niz edukacija za biznise i pojedince, online i offline kurseve / radionice iz digitalnog marketinga.

 • 2022

  Razvoj in-house timova za digitalni marketing

  Pored usluga koje pružamo, počeli smo da pomažemo brendovima i biznisima da razviju ljude i/ili timove za digitalni marketing u okviru svoje kompanije.

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?