Više o agenciji

Agencija za digitalni / internet marketing iMarketing.rs je formirana zvanično u APR-u 2014. godine.
Nastala je kao ideja i namera da se pomogne kompanijama i preduzetnicima u razvoju njihovog prisustva i nastupa na internetu. Mnogima je tada (a i danas) ovo polje ostalo nedovoljno iskorišćeno. Potencijal je veliki.

Saša Novarlić – Biografija

Nismo mogli ni da zamislimo koliko će naš rad da se unapredi i proširi kvalitativno prvenstveno, što nas navodi da stalno moramo da pratimo razvoj informacionih tehnologija,  trendova ali i napredovanje domaćeg tržišta koje je sve veće. Sve to nas je nateralo da brzo učimo, da se prilagođavamo tržištu i novim potrebama, da izlazimo iz standardnih okvira tražeći bolje tehnike rada i ispoljavanje kreativnosti. Kroz posvećenost, temeljnost i kreativnost smo kombinovali ideje i sposobnosti stvarajući jedinstven stil rada koji našim klijentima pruža priliku da se izdvoje od konkurencije.

Fokus je na uspehu u radu i rezulatima, a to je jedino moguće kroz uspeh naših klijenata. Zato sa klijentima gradimo dinamičnu saradnju, zajedno aktivno učestvujemo u razvoju internet prisustva, merimo efikasnost projekata koji razvijaju njihovo poslovanje. Tako su oni aktivan učesnik u razvoju i afirmaciji njihovog brenda, a mi deo njihove poslovne porodice.

Cilj našeg klijenta, prodaja, odnosno podizanje svesti o brendu kod potrošača i bolji učinak same kompanije, je i naš glavni cilj i merilo uspeha.

Zašto iMarketing.rs?

 • Bavimo se internet marketingom od 2003 godine;
 • Posedujemo iskustvo i veštine neophodne za razvoj vašeg biznisa;
 • Razumemo potrebe klijenata, različite industrije i delatnosti;
 • Svakom klijentu pristupamo individualno i temeljno;
 • Vredni smo, fleksibilni i kreativni;
 • Činimo sve da klijent uvek dobije više nego što smo se dogovorili i da njegov biznis raste;
 • Delimo ciljeve naših klijenata.

Upoznajmo se, zajedno možemo da prestignemo vašu konkurenciju.

Istorija

Od 2003. godine pa sve do danas pratim trendove iz sveta informacionih tehnologija i digitalnog marketinga.

 • 2004

  Prvi naplaćen websajt

  Prvi komercijalni web sajt koji je napravljen, bio je iz odmazde 2004. godine, napravio sam ga za sebe, jer agencija za nekretnine u kojoj sam radio dok sam studirao nije htela da investira u web sajt i digitalni marketing. Kasnije krećemo da koristimo Adobe DreamWeaver, zatim poznate CMS-ove kao što su Joomla i sada najpopularniji WordPress.

 • 2005

  Google SEO (Search Engine Optimization)

  Iz znatiželje da vidim šta treba sve da se uradi, koje aktivnosti, kako bi se moja web stranica za nekretnine prikazala za određene ključne reči na vrhu Google pretrage, ispred konkurencije, krećem da izučavam otpimizaciju za pretraživače. SEO u to vreme je bio izuzetno jednostavan jer nije postojala velika konkurencija na internetu kao što je npr. danas. Pogotovo u Srbiji. Takođe i algoritam je znatno promenjen.

 • 2006

  Prva iskustva sa konsaltingom

  Pored izrade web sajtova i pozicioniranja na prvim pozicijama Google pretraživača, što me je ozbiljnije uvelo u svet digitalnog marketinga, počinjem da savetujem klijente gde da se oglašavaju i kakve aktvnosti da rade kako bi povećali prisutnost na internetu, kako da koriste druge internet tehnologije da unaprede svoje poslovanje i slično.

 • 2007

  Pojava YouTube video platforme

  Ubrzo krećemo da se zanimamo sa YouTube platformom sa kojim takođe počinjemo da eksperimentišemo. Tada u početku nisam shvatao kakav će impakt da ima video sadržaj i na koji način će sve funkcionisati.

 • 2008

  Google AdWords

  Krećem intenzivnije da se zanimam sa Googe Ads (nekada Google AdWords) platformom za oglašavanje na internetu. U to vreme većina web sajtova koji su imali dobru posećenost su bili Google partnerski web sajtovi na kojima je mogla da se plasira reklama a na Google pretrazi nije bilo puno konkurencije.

 • 2010

  Facebook i društvene mreže

  2010. godine obzirom na veliku popularnost i potrebe naših klijenata počinjemo aktivnije da se bavimo Facebook Content Marketingom kao i sa oglašavanjem na Facebook-u.

 • 2012

  Talas edukacije preko interneta, knjige, seminari

  Uviđamo da će se ove usluge sve više tražiti jer su jeftine i što je još važnije deluju, na taj način shvatamo da imamo savršen proizvod za klijente u budućnosti, ali samo ako se budemo konstantno edukovali.

 • 2013

  Google obuke i konferencije - Odluka o otvaranju agencije

  Počinju prve zvanične obuke za Google partnera i upoznavanje sa celom Google filozofijom i prednostima koje donosi kada je u pitanju oglašavanje na internetu. Obuke i konferencije se održavaju u Beogradu i Zagrebu. Ovo je bila prekretnica i definitivna odluka da se otvori zvanična agencija koja će pomagati biznisima u Srbiji da razviju svoje poslovanje na internetu i dođu do novih klijenata kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 • 2014

  Zvanično otvorena Agencija za internet / digitalni marketing

  Zvanično smo otvoreni i počinjemo da radimo iz ICT HUB-a na Zvezdari u Tehnološkom parku.

 • 2015

  Boom Društvenih mreža - sve popularniji Instagram i LinkedIn

  Pored Facebook-a i Twitter-a, počinjemo da se bavimo i drugim Društvenim mrežama kao što su LinkedIn, Instagram, Snapchat itd. Sve više biznisa želi prisutnost na društvenim mrežama zbog sve veće popularnosti.

 • 2016

  Dobijamo prve inostrane klijente posredstvom interneta

  Posredstvom kampanje koju smo radili u našem regionu dobijamo nove klijente iz susednih zemalja kojima je interesantan naš rad i počinjemo sa prvim iskustvima sa radom na daljinu.

 • 2019

  Edukacija & konsalting

  Pokrećemo online i offline kurseve / radionice iz digitalnog marketinga. Kvalitetna i raznovrsna edukacija će nam biti imperativ u narednom periodu.

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?