drugi o nama

Podeli sa prijateljima:

Konstantnim ulaganjem u razvoj sajta i prisutnosti na Internetu uspeli smo da dobijemo nove klijente i postanemo prepoznatljivi na tržištu kada je u pitanju ugradnja stolarije.

Miloš Novaković
Vlasnik, ProMax Doo

Uspeli smo za godinu dana da osvojimo tržište brze hrane prisustvom na Facebook-u i reklamiranjem na Google platformi. Trenutno nas prati 30.000 ljudi… Idemo dalje.

Goran Filić
Komercijalni direktor, Burger Plus

Uspeli smo za kratak period da kreiramo sajt za nagradnu igru kao i Facebook stranicu kako bi potrošači mogli da se informišu o najbližim radnjama i drugim informacijama.

Ivan Rakić
Country Manager, Chio - Intersnack

Imali smo web sajt koji nam nije donosio posete i nove klijente dok nismo počeli da sarađujemo sa iMarketing-om. Sada nas klijenti pronalaze i preko Google-a i preko Facebook-a.

Prim. dr sc med Aleksandra Mladenović Mihailović
Osnivač, Ginekološko Akušerska Ordinacija Mladenović

Kreativnost i ideje koje smo dobili smo uspeli da implementiramo i postanemo brend kada je u pitanju dubinsko čišćenje. Prepoznatljiv i pregledan sajt i vizuelni identitet nas izdavaja od konkurencije.

Uroš Stanojević
Vlasnik, Moje Pranje

Reklamiranje je lako merljivo i efikasno. Letnjom kampanjom na Facebook-u, YouTube-u i drugim kanalima i sajtovima uspeli smo da podignemo svesnost o brendu Midea na još veći nivo.

Ivan Arsenović
Direktor Marketinga, Elcom Trade doo - Midea

Jednostavna saradnja i komunikacija sa svim zaposlenima u iMarketing-u. Razvijamo web sajt pomoću kog nas pronalaze potrošači iz zemlje ali i okruženja.

Miroslav Stajević
Marketing, Ellanza - Veleprodaja Tehnike

Uspeli smo da za manje od godinu dana dožemo do 8.000 ljudi koji nas prate i kupuju naše proizvode. Uz pomoć web sajta i Facebook reklamiranja uspeli smo da se probližimo našoj ciljnoj grupi

Jan Privizer
Vlasnik, Raw Nature

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?