Reklamiranje na internetu

Podeli sa prijateljima:

Reklamiranje na internetu pored USA, preuzima polako primat i u ostalim delovima sveta. Definitivno je da se internet reklamiranje i pored mnogo skeptika ipak razvilo onako kako je i bilo predviđeno, i ono što je interesantno internet reklame su i dalje u Srbiji poprilično jeftine što je dobra prilika i za male i srednje biznise.

Inače 2017. godina je godina kada je digitalno reklamiranje konačno prestiglo reklamiranje na TV-u po potrošnji. Da budemo konkretni, potrošnja na digitalnim platformama širom sveta je dostigla 209 milijardi dolara što je 41% tržišta, dok se potrošnja na TV-u kretala do 178 milijardi dolara, što je 35% tržišta.

Reklamiranje na internetu za vaš biznis

Podeli sa prijateljima:
Potrebna vam je profesionalna agencija za digitalni marketing?

Konstantnim ulaganjem u razvoj sajta i prisutnosti na Internetu uspeli smo da dobijemo nove klijente i postanemo prepoznatljivi na tržištu kada je u pitanju ugradnja stolarije.

Miloš Novaković
Vlasnik, ProMax Doo

Uspeli smo za godinu dana da osvojimo tržište brze hrane prisustvom na Facebook-u i reklamiranjem na Google platformi. Trenutno nas prati 30.000 ljudi… Idemo dalje.

Goran Filić
Komercijalni direktor, Burger Plus

Uspeli smo za kratak period da kreiramo sajt za nagradnu igru kao i Facebook stranicu kako bi potrošači mogli da se informišu o najbližim radnjama i drugim informacijama.

Ivan Rakić
Country Manager, Chio - Intersnack

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?